Ervaringen ...

Referenties

Ervaringen van anderen waar u wellicht uw voordeel mee kunt doen.

 

Auto Van der Heide

"Het was als directie plezierig samenwerken met Sleutelveld die duidelijke doelen stelde en goed communiceerde over het verloop van de cursus. Bovendien was er ruimte voor eigen inbreng."

Lees meer ›
 

De Wiltzangk

"Sape Westra heeft in 2010 de toenmalige directeur van de Wiltzangk gecoacht. Het coachtraject was toekomstgericht, denk hierbij aan: wat wil je en waar wil je als organisatie over 5 jaar staan. Deze …"

Lees meer ›
 

Oranja

"In 2005 ontstond ons bedrijf uit twee aparte bedrijven. Een fusie waarin veel toekomstperspectief lag, een hoge mate van inspiratie en heldere ambities. De eerste jaren van de fusie hebben we echter v…"

Lees meer ›
 

Windesheim

"Sape is een plezierige, betrouwbare man om mee te werken. Hij heeft aan een half woord genoeg. Type “Getting things done, no nonsense”. Vakbekwaam en flexibel. Het management en studenten zijn zeer…"

Lees meer ›
 

Hendrik Pierson College

"Gedegen en onderbouwd gewerkt met onze docenten. Met kennis van zaken en met enthousiasme gezamenlijk gekomen tot een inhoudelijke onderbouwing en route die we willen gaan. Samenhang in inhoud en in t…"

Lees meer ›
 

Lorentzlyceum

"Kenmerkend voor Sape als coach: Een persoonlijke benadering, Vakkundige begeleiding op maat; Flexibele en creatieve benadering van een problematiek; Open en heldere wijze van communiceren; Geen overhe…"

Lees meer ›
 

Meerwegen Scholengroep

"De betrokkenheid en deskundigheid van de firma Sleutelveld hebben de medewerker(s) goed zicht gegeven op eigen mogelijkheden en beperkingen. Niet alleen de medewerker maar ook de context van de omgevi…"

Lees meer ›
 

Privé coach

"Mijn vraag lag op het het gebied van hoe ik verdere invulling ging geven aan mijn loopbaan. Ik was 57 jaar en stond voor de keuze: nog twee jaren werken in mijn toenmalige baan en dan stoppen, of ..."

Lees meer ›